HET TEAM

Jij wilt groeien met je bedrijf; alles eruit halen wat erin zit. Je wilt een nieuw of groter publiek bereiken met jouw business en boodschap. Je bent toegewijd en volhardend en gaat recht op je doel af? En bent op zoek naar de beste partij om samen met jou ALL-IN te gaan?

Meet Big Waves Agency; een betrokkenen vooral deskundig team van social media advertising specialisten.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met een visie om hoge kwaliteit leads aan te trekken door het opzetten van social media advertising campagnes. Van het opzetten van een basisstroom tot aan lanceringen. 

Want we willen net als jij maar een ding: jou verbinden met jouw ideale klant. Zodat niemand meer om je heen kan en jij jouw markt domineert.

Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

Bij ons werk je met the best of the best

Om mee te kunnen bewegen in deze snelle social advertising branche en om onze klanten altijd het beste te geven volgen wij alle ontwikkelingen op de voet.

We hebben een echte growth mindset en zijn altijd hongerig naar nieuwe kennis en inzichten. Met name Amerika volgen we op de voet. We gaan daar regelmatig naar congressen en/of volgen online events van de topspelers in de wereld. Ook zijn wij in diverse internationale Ad Expert Communities te vinden.

Wendy Kerssens

Wendy Kerssens

FOUNDER & STRATEEG
Down-to-earth, ambitieuze social marketing director. Altijd op zoek naar groei en nieuwe golven.
Big Waves Agency

Michelle van BEEk

campagnemanager & STrateeg
Marketinglover met een rood-wit Ajax hart. Is gek op reizen, fotograferen & appeltaart.

Klaar om jouw markt te dominereN?

Jouw leadmachine; hét verschil tussen worstelen en winnen