strategiecall

Je weet dat je nu eigenlijk te weinig tijd en aandacht besteedt aan het aantrekken van leads via social media. Er zit meer in. Je voelt dat je kansen laat liggen. En dat terwijl je wilt opschalen. Jij wilt NU stappen kunnen zetten en niet wachten tot morgen.

Klinkt goed?

Zonder leads
geen sales.

ZONDER SALES
GEEN GROEI.

MAAR HOE GA JE DAT AANPAKKEN?

Hoe ga je dat aanpakken? Moet je meer eigen tijd gaan vrijmaken? Om social media campagnes te bedenken, op te zetten en vervolgens te monitoren? En om trainingen of seminars over de laatste trends en mogelijkheden te volgen? Niet echt een scenario waar je blij van wordt. Jij wilt je tijd anders besteden.

GA JE HET ZELF DOEN?

Misschien heb je wel een team, maar ontbreekt het ook daarin aan de juiste (online) marketingexpertise waardoor je social media advertentiecampagnes niet doen wat je eigenlijk gehoopt had. Ondertussen verandert de markt continu en je concurrentie zit ook niet bepaald stil. Dikke kans dat alles wat je leert en probeert binnen no-time alweer achterhaald is. Daarmee ga je niet winnen in je markt. 

WHAT TO DO?

Want als jij het niet gaat doen en je in je team geen expert hebt, wie is dan die strategische partner die je hierin compleet gaat ontzorgen? Die ambitieuze partij die net als jij niets liever wil dan jouw business laten groeien? Jou kan ontzorgen in het aantrekken van leads via social media advertenties zodat jij je kan focussen op je klanten, je sales en je team?

Danielle Leuvering

“Big Waves Agency bestaat uit échte marketeers. Sparringpartners op hoog niveau.”

Danielle Leuvering

VAbusinessacademy.nl 

als je met ons werkt kun je verwachten:

–   Persoonlijke aanpak
–   Hoge betrokkenheid
–   Leads op de automatische piloot
–   Sparren op zeer hoog technisch en strategisch niveau

Wij werken met:

PERSONAL BRANDS

Beschik je over een echte growth mindset, wil je opschalen maar kun en wil je je leadgeneratie via social media advertenties niet zelf doen omdat het je teveel tijd en energie kost? Laat ons je helpen om een continue stroom leads op je stoep te zetten. Wij werken alleen met personal brands met een jaaromzet boven de 100.000 euro. 

AMBITIEUZE
ONDERNEMERS

Je weet heel goed wat je wilt met je business en gaat all-in. Als je een specialistische marketingpartner zoekt voor je leadgeneratie via sociale media  neem contact met ons op. Laat ons je helpen om een continue stroom leads op je stoep te zetten. Wij werken alleen met ondernemers met een jaaromzet boven de 100.000 euro. 

MARKETEERS

Jouw brand mag nog beter op de kaart worden gezet. Heel Nederland of de hele wereld mag weten dat je brand bestaat. Zodat jij jouw markt kunt (blijven) domineren. Wij helpen je jouw doelgroep ook via social media te bereiken. Zodat de naamsbekendheid verder groeit, de betrokkenheid bij je brand wordt vergroot en mensen een merkvoorkeur voor jouw brand ontwikkelen. 

StudioPhylicia_tnbw011

“Big Waves Agency houdt je scherp en bij de les. Ze komen zelf met ideeën, tips en initiatieven om nog meer uit je campagnes te halen.”

Crystal Kwee

TNBW.nl

Benieuwd wat we voor jouw groei kunnen betekenen? Vraag nu gratis onze social advertising strategiecall aan. 

Groei is geen rocket science. Groei gaat over keuzes.