diensten

Als je wilt groeien met je business is het aantrekken van nieuwe leads absoluut key. Niet af en toe een paar, maar structureel een stevige stroom van hoge kwaliteit.

Big Waves Agency

Zo’n stroom leads op gang brengen en gaande houden via social media advertenties vraagt wel wat van je. Dat weet je waarschijnlijk uit eigen ervaring.

  • Het legt beslag op je tijd en headspace
    Het steeds opzetten van nieuwe campagnes en vervolgens het bijsturen als iets niet goed loopt.
 
  • Het vraagt expertise
    Zelf ben je door je vak of ondernemerschap al aardig door de wol geverfd. Iemand vinden aan wie je je social advertising campagnes vol vertrouwen uit handen heeft kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarnaast gaan de technologische ontwikkelingen hard. Die ontwikkelingen bijbenen lukt je niet altijd.
 
  • Het is een spannende sprong
    Zeker als je besluit om serieus op te schalen en je boodschap en dienst onder een groter of nieuw publiek bekend te maken wil je dat vanaf het begin goed doen. Je wilt je brand in een klap stevig neerzetten. Zeker weten dat de keuzes die je maakt en de investeringen die je doet de juiste zijn.
 

Hoe heerlijk zou het zijn als dat in een keer goed geregeld was? Zonder dat het veel van je vraagt. Gewoon easy, op de automatische piloot? Dat je veel groter kunt gaan denken, maar vooral ook veel groter kunt gaan DOEN? Niet morgen, niet volgende maand, niet volgend jaar, maar NU? Als je echt zonder pardon ALL-IN gaat met jouw business?

Dat is onze specialiteit.

Big Waves Agency verzorgt strategische social advertising campagnes die jou helpen om ver boven het gemiddelde uit te stijgen. Wij halen samen met jou alles uit je bedrijf wat erin zit.

En ons werk stopt niet bij het aantrekken van die nieuwe leads. Wij werken met het KNOW – LIKE – TRUST principe. Want je weet niet exact wanneer iemand ready to buy is. Bij de ene lead is dat direct, bij de ander later en bij sommigen komt dat punt nooit.

Zorg ervoor dat je daar bent if the right people raise their hand.

Kies wat bij jou past:

SOCIAL ADS
UITBESTEDEN

Structureel high quality leads op de automatische piloot. Geef je campagnes in vol vertrouwen uit handen.

AD ACCOUNT
REVIEW

Als je wilt weten of je social advertising campagnes goed presteren en hierop strategisch en uitvoerende feedback wilt.

LAUNCH
PAKKET

Voor als je een nieuw brand, product, boek, event of service flink op de kaart wilt zetten en groots wilt lanceren.

Claire -Claires World

“Big Waves Agency is niet alleen persoonlijk en professioneel, je haalt altijd up to date know how in huis. Ze denken écht strategisch met je mee.”

Claire van den Heuvel

Claire.world

CATCHING BIG WAVES Requires DEDICATION. FOUNDATION. ACTION.